This post is also available in: caCatalà enEnglish

Carnaval a Palamós i Kayak Spirit

Carnaval a Palamós i Kayak Spirit. La Vesprada és el moment en què els Carnestoltes llegeixen el pregó del Carnaval des del balcó de la Casa de la Vila.

Les Reinòtikes han arribat al carrer Major amb la carrossa i la música que les acompanyarà durant tots aquests dies. Allà els esperava una manada de gent amb ganes de Carnaval. De seguida han envait la sala solemne de l’Ajuntament i després de les fotografies de rigor per immortalitzar un dels grans moments del Carnaval han sortit al balcó per fer sentir el seu pregó.

Carnaval a Palamós

Amb aquest acte es convida als palamosins i visitants a gaudir de les festes de Carnaval. Els palamosins viuen molt internament el Carnaval i volen que amb la mateixa passió que viuen tots i cadascun dels actes de la seva gran festa major d’hivern la gent que els visita hi participi i se n’emporti el millor record.
El Carnaval de Palamós segueix amb un programa d’activitats carregat de novetats i actes tradicionals. La Gran Rua de Carnaval del dissabte a la tarda i l’Exhibició de Comparses del diumenge al vespre són els actes estrella de la festa.

0 Comentarios

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Previous reading
Temporal en Palamós y nos quedamos con los desperfectos
Next reading
El Programa «VIERNES» TV3 en directo esta semana desde Palamós